Rólunk - BUDAPEST GÁZSZERVIZ

GÉPANGYAL blog
Hírek, információk
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik gázkészülékek szervizével, javításával, karbantartásával. Konvektorok, hagyományos, nyílt égésterű kazánok, turbós kazánok, kondenzációs kazánok leggyakoribb márkatípusai szerepelnek repertoárunkban. Évente több ezer készülék fordul meg a kezeink között, így szinte minden hibára tudunk gyors, és hatékony megoldást találni. Alkatrészbázisunk is széleskörű, alkatrész utánpótlásunk szinte minden márkához biztosított. Szerelőinket a precíz és a korrekt munkavégzés jellemzi, akár a hétvégén is állunk ügyfeleink rendelkezésére, így a nagyobb hibákat is meg tudjuk oldani legfeljebb három nap alatt. Sajnos a karbantartások hiánya, illetve a csaló karbantartók miatt a nagy hidegben a gázkészülékek felmondhatják a szolgálatot. Csak a gyártói utasításoknak és elvárásoknak megfelelő karbantartás védi meg a készülékeket, ezért bízza ránk gázkazánja üzembiztosságát.

Egyszerűsített és tervköteles gázkazán cseréket, gázkészülékek telepítését, üzembe helyezését teljes körűen tudjuk vállalni a szükséges adminisztrációval, ügyintézéssel együtt, akár egy fél nap alatt is.

Leállt a konvektor, nem lehet begyújtani?
Minden szükséges alkatrésszel rendelkezünk a lakásokban lévő összes konvektor típust tudjuk könnyen és gyorsan szervizelni. Ezen kívül minden javításhoz tartozik ingyenes műszeres gázszivárgás mérés, szénmonoxid-ellenőrzés.  

Ledugult a fűtési rendszere?
Nem fűtenek megfelelően a radiátorok? Megy a kazán, de még sincs meleg a lakásban? A fűtési rendszernek tisztításra van szüksége. Kollégáink precízen kidolgozott eljárással mossák át a fűtési rendszereket, nagy hatású, nem mérgező adalékanyagokkal a gyártói ajánlásoknak megfelelően.

Alig van meleg víz?
Megnyitja a melegvíz csapot és épphogy csak csordogál a víz? A gázkészülék hőcserélője eldugult, savazásra lesz szüksége. Kollégáink pillanatok alatt megoldják a problémát, szinte minden fennakadás nélkül.

Több gázszerelő is járt már kint, de nem találta a hibát?
Mi biztosan meg fogjuk találni, mert a műszeres vizsgálat sok problémát felderít. Kollégáink mindegyike rendelkezik a gázkészülék szereléshez szükséges szerszámozottsággal, és műszerezettséggel.  Ezen kívül mindannyian rendelkeznek arcképes gázszerelői igazolvánnyal, és regisztrált mérnöki kamarai tagsággal.

 Az új, korszerű gázkészülékeket épp úgy tudjuk javítani, mint a régebbi álló gázkazánokat. Kollégáink a gyártók által rendezett szakmai workshop-okon, továbbképzéseken, webináriumokon folyamatosan jelen vannak. Ezen kívül a szaksajtóban, és a lakossági médiában (RTL Klub, TV2, M1, HírTv, ATV, Kossuth Rádió, stb.) is jelen vagyunk, ahol hasznos tanácsokkal látjuk el a felhasználókat.
Alkalmazott reszióradíjaink
Kiszállás és hibamegállapítás Budapesten:
Hagyományos gázkészülék karbantartása:
Kondenzációs gázkészülék karbantartása:

35 000.- Ft
35 000.- Ft
35 000.- Ft

Laus Deo. © LACUS – 2017-2022.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz